Место добре хране

Право домаће печење спремано у земљаним пекама, на буковим дрвима

О нама

Ресторан домаће кухиње „Ђуричић“ отворен је 1995. године од стране Драгане и Првослава Ђуричића. Јеловник ресторана је од самог почетка био оријентисан ка домаћој српској кухињи са нагласком на традиционални начин припреме хране.

Јеловник нам је обиман и састоји се од разних предјела, свих врста печења са костима, свих врста ролованог печења, роштиља, итд. Печење спремамо, држећи се старих рецепата, у зиданој фуруни, у земљаним пекама, на буковим дрвима.

Чобанов одмор

Након десет година рада покренули смо прву и тренутно једину робну марку аутентичне српске брзе хране – „Чобанов одмор“ и тако створили препознатљиво име у циљу афирмације Србије и њених традиционалних производа.

Ресторан се налази на Врачару, у улици Војводе Шупљикца 34, а бесплатну испоруку вршимо по целом граду уз минималан износ поруџбине у зависности од дела града.

Више информација и детаљну мапу са зонама за доставу погледајте на званичној презентацији ресторана Чобанов одмор.

Други о нама

Сама идеја, као и квалитет хране Чобановог одмора су врло брзо препознати и прихваћени па су о нама извештавали медији, од разних штампаних издања до телевизија.

Уколико и ви желите да напишете реч две о нама, погледајте наш прес кит.

Чобанов ‘лад

Успех Чобановог одмора нас је нагнао да, 2014. године, име ресторана променимо у „Чобанов ‘лад“ и тиме јасно ставимо до знања да и један и други ресторан припадају истој породици.

Летња башта

Током топлијих дана гостима је на располагању прелепа и недавно реновирана летња башта као и паркинг, а пријатну атмосферу употпуњује лагана музика акустичног оркестра.

Колиба

За специјалне прилике припремамо и служимо храну у монтажном објекту са баштом чији је изглед инспирисан сеоским брвнарама са планина западне Србије.

Особље служи храну у народним ношњама и тиме сваку манифестацију обогаћује традиционалим духом Србије.

Све информације везане за нашу монтажну колибу можете добити уколико нас позовете на број телефона са десне стране (на мобилним уређајима број се налази испод) или нам пошаљите имејл преко контакт форме на страни Контакт.