Да сваки оброк остане у сећању

Припрема и достава хране за кетеринг и коктел забаве

Кетеринг

Обратите нам се уколико желите да организујемо топли оброк за ваше раднике, такозвани кетеринг. Достаљамо кувана јела за раднике на градилиштима, филмским сетовима, у канцеларијама, где год да се налазите.

Укус који се памти

Традиционалну храну наших дедова припремамо по старим рецептурама и пакујемо за брзу употребу, у савремену и функционалну амбалажу која чува укус и квалитет хране. Уз сваки производ из наше кетеринг понуде испоручујемо и сав потребан прибор за јело.

Омиљено међу нашим гостима је роловано месо, у комбинацији са домаћим кајмаком или сиром. Месо је очишћено од костију и испечено без надева у зиданој фуруни, у земљаним пекама на букова дрва.

Кетеринг какав ви желите

Погледајте наш јеловник и изаберите оброке. Уколико желите нешто што није у редовној понуди, питајте нас јер ми смо увек спремни да изађемо у сусрет вашим жељама.

За све информације позовите нас на број телефона са десне стране (на мобилним уређајима број се налази испод) или нам пошаљите имејл преко контакт форме на страни Контакт.

Организација прослава

За организацију коктел забава и прослава погледајте понуду ресторана брзе хране Чобанов одмор која се служи у малим лепињама величине једног до два залогаја.

Лепиње се пуне прасећим, јагњећим, телећим и пилећим печењем, пршутом, суџуком или дуван чварцима што је употпуњено сиром или кајмаком. Поред тога служимо и разне пите и проје, и наравно ситне домаће колаче.

Као ексклузиван додатак нудимо оригиналну домаћу „Чобанов ракију“ у 2 укуса – српска шљивова препеченица и српска шљивова препеченица – клековача.